Diatermi

Med diatermi tar vi bort enstaka hårstrån i ansiktet och även ljusa eller gråa hårstrån. Metoden lämpar sig bra för mindre områden. Har du stora områden som du vill behandla och hårstråna är mörka rekommenderar vi istället hårborttagning med laser.

Intresseanmälan

Vad är diatermi?

Diatermi är permanent hårborttagningsmetod som innebär att en tunn, strömförande nål förs ner till hårsäcken och där bränner sönder hårcellerna med hjälp av värme. Beroende på hårets tjocklek och hårsäckens djup varierar antal behandlingar men för varje behandling försvagas hårstrået. 


Ett hantverk

Diatermi är ett hantverk där utövaren blir bättre och bättre med tiden. Det krävs erfarenhet och en viss känsla för att behandlingen ska bli bra. Carolina jobbar med diatermi hos oss på kliniken i Stockholm och har lång erfarenhet av behandlingen.


Vad kostar diatermi?

Varje behandling är mellan 5-20 minuter och priset beror på vilket område som ska behandlas. Vi har samma pris för diatermi som för laser, dvs kostnaden beror på vilket område som ska behandlas. Vi bokar som längst 30 minuter per tillfälle.


Än sä länge har vi endast diatermi på vår klinik i Stockholm. Varmt välkommen att boka tid!