Kampanjer

Här nedan kan du läsa om våra aktuella kampanjer i både Stockholm och Göteborg.

40% rabatt på en prova på behandling just nu

Prova på en ny behandling!

Upptäck en ny, härlig behandling som kan bli din nya favorit!
Dermapen - LPG - Kemisk Peeling - Permanent Hårborttagning - Klassisk Ansiktsbehandling - Velashape - Fraxel Restore - IPL kärlborttagning - Fotona 4D 


Du får nu hela 40% rabatt på din prova-på behandling tom 30 juni 2019!


Boka nu så att du säkrar din tid innan de tar slut!
Erbjudandet gäller på en behandling som du inte gjort hos oss tidigare. Behandlingen skall utföras senast 30 juni 2019. Gäller ej Coolcontour, injektionsbehandlingar, Fraxel Repair, Fotona skinresurfacing och trådlyft.

Boka online ovan eller ring/maila oss och uppge koden "prova-på rabatt"
 

Varmt välkommen att boka tid!


Just nu 10% rabatt på trådlyft för mellanansikte

Omedelbar uppstramning med Ultra V trådlyft! Metoden ger dig en hudföryngring genom att vi injicerar självabsorberande trådar som retar vävnaden och därmed skapar en unik kollagen- och elastinprocess som ger ett yngre och slätare ansikte.


Är du intresserad och vill veta mer - boka en kostnadsfri konsultation redan idag. Vi erbjuder nu 10% rabatt under april och maj när du behandlar minst käklinje (mellanansikte) eller mer! Du kan bli röd och svullen efter behandlingen samt få blåmärken men annars är det minimalt med konvalescens. Du kan gå tillbaka till jobbet direkt efter behandlingen om det behövs.

trådlyft före efter

Behandlingen finns än så länge endast i Stockholm och utförs av hudläkare Dr Inga-Britt Thorneus.

Vill du ha mer info, ring 08-306650 eller maila oss på stockholm@spektrakliniken.com 

Här kan du boka en kostnadsfri konsultation! Varmt välkommen!

Våra uppstramande behandlingar gör succe

Våra uppstramande och lyftande behandlingar Fotona 4D och trådlyft visar gång på gång vilka fantastiska resultat som uppnås helt och hållet genom kollagenstimulerande tekniker. Allt fler efterfrågar dessa behandlingar istället för fillers och botox vilket är väldigt uppmuntrande och bryter på det sättet botox-dominansen som har varit i flera år. Allt fler vill istället ha långsiktiga och mer naturliga lösningar för att motverka rynkor och ålderstecken. 

Priser för dessa behandlingar:

Trådlyft mellanansikte från 18000 kr

Fotona 4D hela ansiktet just nu 16000 kr för fyra behandlingar (ord pris 22000 kr)

Varmt välkommen att boka tid för kostnadsfri konsultation så berättar vi mer om behandlingen och hur den kan hjälpa just dig!

Ansiktslyft utan kirurgi och konvalescens

Ansiktslyft utan kirurgi med Fotona 4D


Vi erbjuder Fotona 4D på kliniken i Stockholm! 


Huvudfokus för behandlingen ligger i att släta ut och strama upp runt munnen! De två före- och efterbilderna är båda efter 4 behandlingar med 1 månads mellanrum och 6-9 månader efter sista behandling! Resultat som håller!


Djupa fåror från näsan till munnen och"sura-mungipanvecket" är ett område som många vill behandla och släta ut. Nu är det möjligt helt utan kirurgi, nålar och konvalescens. En helt naturlig kollagen- och elastinökande process triggas i vävnaden och redan efter första behandlingen känner du hur huden stramas upp! Behandlingen görs i fyra steg och tar ca en timma. Konvalescensen är minimal, du får lyster med en lätt rodnad på huden som kan sminkas över om det behövs. Läs mer HÄR!


Vi har ett superförmånligt paketerbjudande på denna behandling som du kan läsa om på vår PRISLISTA!

Är du nyfiken och vill veta mer? Priser ser du HÄR! Ring eller maila oss för frågor! Eller boka en tid för kostnadsfri konsultation redan nu i Stockholm HÄR

4Dfeature2