Akneärr

Har du ärr efter akne? Vi har flera effektiva metoder som hjälper dig att reducera dina ärr. Vid en kostnadsfri konsultation guidar vi dig till rätt behandling.

Intresseanmälan

Akneärr är ett vanligt estetiskt problem som förekommer främst i ansiktet men också på andra delar av kroppen. Ärr har ofta olika djup och omfattning och generellt går det inte att helt och hållet få bort akneärr men genom effektiva metoder reduceras och görs ärren mindre framträdande.

Den metod som vi främst rekommenderar är Fraxel Re:store. Det är en fraktionerad glasfiberlaser som genom tusentals mikroskopiska behandlingspunkter och laserkanaler djupt ner i huden både verkar på kollagenstimuleringen för att "plumpa upp huden" samt triggar en nybildning av ny, frisk vävnad för en slätare hud. Här kan du läsa mer om Fraxel Re:store.


Även Fraxel Re:pair som är en koldioxidlaser jobbar på hudstruktur och akneärr. Det är en extremt effektiv laser för hudföryngring och scin-tightening och den säkraste koldioxidlaser som finns på marknaden. Här kan du läsa mer om Fraxel Re:pair.


Även Dermapen - microneedling - är ett alternativ för behandling av akneärr. Beroende på hur dina ärr ser ut gör även denna behandling effektivt huden slätare. Här kan du läsa mer om Dermapen.


Hos oss får du alltid en kostnadsfri konsultation när du bokar tid första gången! Vi finns i både Stockholm och Göteborg. Välkommen!