Ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder såväl klassisk porrengöring som aggressiva laserbehandlingar, behandling av pigmentfläckar, acne, ärr, rynkor och solskador med olika metoder. Läs här nedan om några av våra vanligaste behandlingar. Skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig för att ta reda på vad just du är i behov av!

Intresseanmälan

En enkel ansiktsbehandling kan vara precis vad din hud behöver för att återhämta sig, eller för att preppa inför en mer avancerad behandling.


Här är några av våra vanligaste behandlingar:

Klassisk ansiktsbehandling:

En klassisk behandling som syftar till att rengöra huden på djupet, med fokus på portömning, Vi arbetar med aktiva produkter från Image Skincare. I behandlingen ingår rengöring, portömning, mask, serum och ansiktskräm.


Avancerad ansiktsbehandling:

En lyxig och djupverkande behandling där vi med aktiva produkter ger dig en tuff ansiktsbehandling som tar bort döda hudceller, ökar på cellförnyelsen och  som behandlar och tar bort oren hud och pormaskar. Ingår kemisk peeling, rengöring och portömning, mask, serum och ansiktskräm.


Acne treatment by Image Skincare

Som en klassisk ansiktsbehandling men vi använder specialanpassade produkter med salicylsyra och glykolsyra för en djuprengörande akne-behandling. Passar för dig med aknebesvär som behöver en ordentlig rengöring med tömning av pormaskar och komedoner. Går även att lägga till en kemisk peeling - Acne lift peel från Image Skincare för en ännu bättre exfoliering av döda hudceller och djup penetrering av aktiva syror.


Signature Facelift face, neck, decolletage peel by Image Skincare:   

En fantastisk djuprengörande och lystergivande enzympeeling. Passar dig som vill få en fräsch hud snabbt utan konvalescens.

Enzympeelen passar även utmärkt för utsatta områden som hals och decolletage. Behandlingen passar alla men speciellt för dig som har försummat hals och decolletage och nu vill kicka igång cirkulation och cellförnyelse. Kombinera ansikte + hals och decolletage eller välj ansikte för sig och hals och decolletage för sig.  


O2 lift by Image Skincare                        

En lyxig och fantastiskt skön behandling för ökad syresättning i huden. Vi masserar in stora mängder syre, växtbaserade stamceller, peptider och en hög koncentration av botaniska enzymer i huden. Resultatet blir en strålande klar och föryngrad hud.

                   

Hudföryngring med IPL (Skin Rejuvenation):

Med ett intensivt pulserande ljus behandlar vi ytliga kärl och rodnad, pigmenteringar och solskador. Behandlingen går snabbt och ger ett omedelbart resultat. Huden får en jämn ton och ny lyster. Behandlingen ökar kollagenstimuleringen och verkar på lång sikt till en bättre hudkondition, görs med fördel i kur. Läs mer om metoden IPL här!


Hudföryngring med Fraxel Re:store:

Med en Fraxelbehandling kan du göra en djupverkande hudföryngring som även går på fina linjer och ojämn hud (ex ärr efter acne eller kirurgi) samtidigt som den tar bort pigmenteringar, solskador och även hormonella pigmentfläckar (melasma). Beroende på vad du vill åtgärda gör vi 1-4 behandlingar som grundkur. Läs mer om Fraxel Re:store!


Hudföryngring med Fraxel Re:pair:

Med endast en behandling är detta det bästa alternativet för att släta ut och jämna till din hud – utan kirurgi. Tar bort små fina rynkor som uppstått med åldern och slätar ut djupare rynkor. Förbättrar dessutom hudens kondition och stramar upp huden i hela ansiktet. Läs mer om Fraxel Re:pair!


Microneedling - Dermapen4

Effektiv kollagenstimulering som även avhjälper ytliga pigmenteringar, yttorrhet, acne och andra ytliga strukturskador. Läs mer om Dermapen4! 


Vi finns i både Stockholm och Göteborg. Välkommen att boka tid för din kostnadsfria konsultation.