Ansiktsbehandling

Vi erbjuder såväl porrengöring som aggressiva laserbehandlingar, behandling av pigmentfläckar, acne, ärr, rynkor och solskador. Skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig för att ta reda på vad just du är i behov av!

Intresseanmälan

Här är några av våra vanligaste behandlingar:

Klassisk ansiktsbehandling:

En klassisk behandling som syftar till att rengöra huden på djupet, med fokus på portömning, Vi arbetar med aktiva produkter från Image Skincare. I behandlingen ingår rengöring, NBE500 radiovågsmassage, portömning, mask, serum och ansiktskräm.


Medicinsk ansiktsbehandling:

En lyxig och djupverkande behandling där vi med aktiva produkter ger dig en tuff ansiktsbehandling som tar bort döda hudceller, ökar på cellförnyelsen och  som behandlar och tar bort oren hud och pormaskar. Ingår kemisk peeling, NBE500 radiovågsmassage, rengöring och portömning, mask, serum och ansiktskräm.


Hudföryngring med IPL (Skin Rejuvenation):

Med ett intensivt pulserande ljus behandlar vi ytliga kärl och rodnad, pigmenteringar och solskador. Behandlingen går snabbt och ger ett omedelbart resultat. Huden får en jämn ton och ny lyster. Behandlingen ökar kollagenstimuleringen och verkar på lång sikt till en bättre hudkondition, görs med fördel i kur. Läs mer om metoden IPL här!


Hudföryngring med Fraxel Re:store:

Med en Fraxelbehandling kan du göra en djupverkande hudföryngring som även går på fina linjer och ojämn hud (ex ärr efter acne eller kirurgi) samtidigt som den tar bort pigmenteringar, solskador och även hormonella pigmentfläckar (melasma). Beroende på vad du vill åtgärda gör vi 1-4 behandlingar som grundkur. Läs mer om Fraxel Re:store!


Hudföryngring med Fraxel Re:pair:

Med endast en behandling är detta det bästa alternativet för att släta ut och jämna till din hud – utan kirurgi. Tar bort små fina rynkor som uppstått med åldern och slätar ut djupare rynkor. Förbättrar dessutom hudens kondition och stramar upp huden i hela ansiktet. Läs mer om Fraxel Re:pair!


Vi finns i både Stockholm och Göteborg. Välkommen att boka tid för din kostnadsfria konsultation.