Ärr

Har du akneärr, kirurgiska ärr, självskadeärr eller andra typer av ärr på kroppen som du vill behandla? Det går att behandla dessa ärr och få en förbättrad struktur och färg med hjälp av exempelvis fraktionerad laser.

Intresseanmälan

Ärr på kroppen är vanligt förekommande och ibland vill man minska synligheten av ärren om det är möjligt. Den metod som vi rekommenderar i första hand är Fraxel Re:store, en fraktionerad glasfiberlaser som har till uppgift att genom tusentals laserpunkter gå ner i huden och skapa nya skador, som sedan har till uppgift att läka huden på ett bättre och finare sätt än den första skadan gjort. Eftersom all läkning generellt tar längre tid på kroppen är information och förutsättningar inte direkt överförbara från när vi behandlar ärr i ansiktet. 


Beroende på hur ärret ser ut går det i många fall att få en förbättring av ärrets utseende även på kroppen. Vi rekommenderar i de flesta fall en grundkur på 4 behandlingar för enstaka ärr. Pris från 2000 kr per behandling. 


Boka en kostnadsfri konsultation på någon av våra kliniker så ger vi dig en mer individuell bedömning av om ditt ärr kan förbättras genom behandling.


Varmt välkommen att boka tid, vi finns i både Stockholm och Göteborg, 08-306650 eller 031-7434545.