Panna, glabella och kråksparkar

Vi kan smidigt och enkelt behandla och släta ut bekymmersvecket mellan ögonen, pannrynkorna eller kråksparkarna kring ögonen med hjälp av injektionsbehandlingar.

Intresseanmälan

Hur går det till?

Vi använder ett muskelavslappnande medel som injiceras i musklerna under huden. Där verkar medlet genom att blockera nervimpulserna till de områden som injicerats.


Vad kan jag behandla?

De vanligaste och bäst lämpade behandlingsområdena är pannrynkor, glabellarynkor (mellan ögonbrynen) och rynkor i ögonens utkanter (kråksparkar). Dessa områden lämpar sig mycket bra eftersom resultatet blir naturligt och enbart påverkar att du inte kan kontrahera musklerna vilket minskar rynkor och linjer i det behandlade området. En av fördelarna med behandlingen är att även huden på de behandlade områdena får bättre kvalitet och blir jämnare och slätare. 

Övriga områden som lämpar sig bra är rynkor som uppstår av mimik under ögonen, runt övre delen av näsan, runt munnen eller i käk- och halsområdet samt även för en s.k lipflip för en mer uppåtgående överläpp.


Behandlingen har även fördelen av att kunna reducera ev. migrän eller spänningshuvudvärk.


Hur fungerar det?

Medlet verkar genom att begränsa nervsignalerna till valda delar av ansiktsmuskulaturen så att du inte kan kontrahera dessa och därigenom skapa rynkor. Efter en behandling tar det 1-2 veckor innan fullt resultat uppnåtts och då minskar rynkorna snabbt och din hud blir slätare. De muskler som inte injicerats påverkas inte och fungerar som vanligt efter behandlingen. Effekten brukar vara mellan två till sex månader. När du behandlats kommer din mimik i det behandlade området att försvinna och med tiden kommer din "reflex” att kontrahera just den muskeln att minska, vilket innebär att du kommer att bibehålla resultatet längre efterhand.


Varför ska jag göra behandlingen?

Behandlingen slätar snabbt ut och jämnar till rynkor och linjer. Det är det närmaste en quick-fix du kan komma för att få ett yngre och slätare utseende. Behandlingen förlamar inte hela ansiktet och skapar inte en onaturlig stelhet som många tror. På Spektrakliniken eftersträvar vi ett naturligt resultat där injektionsbehandlingen gör att du kan känna dig ännu vackrare och ännu mer tillfreds med din hud. 


Du skall inte injiceras under graviditet och heller inte under amning. Om du har en infektion vid det planerade injektionsstället skall du avvakta med behandlingen tills denna läkt ut.


Så går behandlingen till:

Behandlingen är snabb, enkel och säker. Med en micro-nål injiceras medlet i de områden som skall behandlas. Nålsticket känns knappt eftersom nålen är tunn, endast ett litet, litet stick känns. Ingen bedövning behövs.


Välkommen att boka tid!