Celluliter

Vill du få bort celluliter på exempelvis rumpa och lår som verkar bita sig fast trots träning och en sund kost? Vi har jobbat med VelaShape sedan 2011 och vet hur vi ska jobba för att reducera dina celluliter snabbt och effektivt! Skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om hur du ska starta din resa mot cellulitfria sommarben!

Intresseanmälan

Dålig blodcirkulation som i sin tur ger förtätad bindväv är den främsta orsaken till att du får celluliter. Celluliterna syns när slaggprodukter och vätska ”fastnar” och blir kvar i bindväven som då ökar trycket upp mot hudytan. Detta syns då som upphöjda partier och celluliter. 


Vår mest effektiva behandling mot celluliter är VelaShape II och III! Det är en kraftfull behandling som med hjälp av radiofrekvens skapar en hög värme och massage i kombination med ett vaccum! Metoden finns i både Stockholm och Göteborg. Läs mer om VelaShape här!


LPG är en unik patenterad metod som används vid cellulitreducering som även den bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage. Massagen utförs liksom på VelaShape med hjälp av en maskin som med en vakuumsug masserar hela kroppen. Här kan du läsa mer om LPG. LPG finns endast i Göteborg.


På Spektrakliniken erbjuder vi alltid en gratis konsultation så att vi tillsammans kan gå igenom vad du vill göra och lägga upp en effektiv behandlingsplan  och bästa behandlingsalternativ för just dig. Vi finns i både Stockholm och Göteborg. Välkommen!