Fillers

Laserbehandlingar är vetenskap och injektionsbehandlingar är ett hantverk. Det är alltså jätteviktigt vem du väljer att utföra dina behandlingar hos. Erfarenhet, känsla för vad som passar i ditt ansikte och vilket resultat som eftersträvas är viktiga egenskaper.

Intresseanmälan

Vad är fillers?

Fillers är samlingsnamnet på produkter som injiceras i huden för att fylla ut och släta ut huden. På Spektrakliniken arbetar vi med fillers som består av hyaluronsyra som är ett kropps-eget material och som inte är permanent. Ingen av de hyalurongeleer som vi använder kommer från djur, utan framställs genom en avancerad bioteknologisk process.


Med fillers gör du enkelt dina läppar fylligare eller fyller ut en rynka som du vill se mindre av. Du kan även få mer markerade kindben eller fylla ut delar av ansiktet som med åldern har tappat sin fyllighet och ungdomlighet.


Vad kan jag behandla?

På Spektrakliniken arbetar vi med Restylane och Juvederm, två av de mest framstående fillers som finns på marknaden. Dessa injiceras i valda delar av ansiktet för att fylla ut en rynka, ett veck, ex. nasolabialvecket (som går från näsan ner mot mungipan) kindben eller för att fylla ut läpparna. Behandlingen går ut på att strama upp och göra ansiktet slätare. På Spektrakliniken eftersträvar vi ett naturligt resultat som gör dig ännu vackrare och gör att du kan känna dig ännu mer tillfreds med din hud och ditt utseende.


Hur många behandlingar behövs?

Du kan göra endast en behandling men resultatet är inte permanent. För att bibehålla effekten av behandlingen behöver du upprepa behandlingen var 3-6 månad. Ju fler behandlingar du gör desto varaktigare blir resultatet och du kan även förebygga nya rynkor och veck.


Varför fillers?

Med en fillersbehandling kan du snabbt få en yngre känsla i ditt ansikte. Eftersom fillersbehandlingar inte påverkar hudkonditionen lämpar sig dessa väl att kombinera med exempelvis en hudförbättrande behandling som Fraxel, IPL eller kemisk peel. Fråga oss om du vill uppnå en helhetslösning för din hud.


Alla injektionsbehandlingar utförs av legitimerad läkare eller sjuksköterska.


Vi erbjuder allt inom modern medicinsk hudvård och har du frågor eller funderingar tveka inte att kontakta oss.


För bokning kan du ringa eller maila!