Fotona 4D

Här nedan kan du läsa om Fotona 4D som är en unik kollagenstimulerande laserbehandling som behandlar huden i flera lager för att få en uppstramning och tightening. Vill du ha ännu mer information är du även varmt välkommen att boka en kostnadsfri konsultation om du vill veta om behandlingen passar dig!

Intresseanmälan

Alltid superpris på en kur med 4 behandlingar Fotona 4D. 16000 kr för fyra behandlingar - delbetalning erbjuds. Ring oss för mer info 08-306650.


Flera samverkande behandlingar i en för ännu bättre resultat

Vi har länge vetat att en enskild behandling sällan ger optimalt resultat, utan ofta behövs flera olika behandlingar för att uppnå önskade resultat för en och samma person. Kanske behövs både uppstramning och förbättrad hudkvalitet - nu är det möjligt att göra allt vid ett och samma behandlingstillfälle! 


Fotona4D är en säker och smärtfri icke-invasiv värmebehandling för hudföryngring. Behandlingen passar dig som vill få ett slätare, ungdomligare utseende utan kirurgi. Behandlingen ger ett icke-kirurgiskt ansiktslyft och utförs i fyra steg. Fotona lasern har gjort det möjligt att behandla på djupet och ytan genom att utöka möjligheterna med Nd:Yag och Er:Yags våglängder och behandlar i fyra olika lägen, SMOOTH®, FRAC3®, PIANO® och SupErficial™. Alla delar arbetar i synergi med varandra och förstärker varandras effektivitet. 


Här kan du läsa en kort sammanfattning av vad de olika delarna gör:


SmoothLiftin™

Detta är en helt ny typ av icke-ablativ ljusbehandling som görs inne i munhålan för att värma upp vävnaden inifrån. Genom att skapa en kontrollerad uppvärmning från insidan kan vi skapa en forcerad kontraktion av kollagen och därmed få en omedelbar utslätning av nasolabialvecket. Kollagenfibrerna kortas omedelbart och vi får även en långsiktig ökad kollagenproduktion. Effekten blir en generell tightening och ökad elasticitet samt en plumping-effekt på nasolabialfåran - kan liknas vid resultatet av en fillerbehandling på området! 


FRAC3®

Andra delen av behandlingen är en pulserad ljusbehandling med korta, fragmenterade pulser som går ut på att värma upp fraktioner av huden till en så hög värme att vi får en förstärkt effekt av första delen av behandlingen. Uppvärmnningen möjliggör förbättrad spänst och jämnare hudstruktur. 


PIANO®

Tredje delen av behandlingen består av långa koncentrerade Nd:YAG-laserpulser där vi värmer upp de mellersta hudlagren för att skapa ytterligare kollagenstimulering och uppstramning.


SupErficial™

Vi avslutar 4D behandlingen med en ytlig och kall laserpeeling för att jämna ut hudtonen och ta bort ojämnheter. Hudytan blir mjukare och fräschare och får en fin lyster. 


Vilka resultat kan jag förvänta mig?

En generellt förbättrad hudkondition och stramare konturer. Fokuset för behandlingen ligger på att släta ut nasolabialvecken och "sura mungipan" vecken för ett yngre och slätare utseende.


Vem kan göra behandlingen?

I stort sett alla kan göra denna behandling oavsett hudfärg och hudtyp. Behandlingen stramar inte bara upp huden utan jämnar även ut hudtonen från solskador som pigmenteringar och brustna blodkärl. Även rosacea och acne förbättras av behandlingen.

Här kan du läsa mer på engelska om denna fantastiska behandling https://www.fotona4d.com/

Varmt välkommen att boka tid för kostnadsfri konsultation 08-306650