Fotona Laserpeeling

Med en helt ny och unik behandling kan vi med erbium laser peela av det översta hudlagret med skadade hudceller samtidigt som vi stimulerar den så viktiga kollagenbildningen!

Intresseanmälan

Vad är laserpeeling?

Vi har tre olika laserpeelingar. Två lite mildare och en djupare. De mildare delas upp i lätt- och medium. Med hjälp av en erbiumlaser "slår" vi av det översta hudlagret med skadade hudceller och triggar en nybildning av celler för en yngre, friskare och slätare hud. Samtidigt sker en värmehöjning med hjälp av en fraktionerad erbiumlaser som triggar kollagenbildningen djupt i huden för maximal föryngring.


Vad kan jag förvänta mig av behandlingen?

En friskare, slätare hud. Beroende på hur din hud ser ut så blir huden mindre förtätad, slätare och jämnare med behandlingen. Har du solar lentigos, bruna fläckar, åldersfläckar kan dessa behandlas samtidigt och dämpas i färg och ton. Vi kan även behandla åldersfläckar specifikt för att ta bort endast dessa! 


Hur många behandlingar behövs?

Beroende på utgångsläget och vad som ska behandlas behövs olika många behandlingar. Vi rekommenderar en grundkur på 3 behandlingar för att därefter utvärdera resultat och eventuellt gå vidare med fler behandlingar. Behandlingar sker med 4-7 veckors mellanrum beroende på vilket djup vi har behandlat på. 


Risker och konvalescens

I samband med alla behandlingar där vi arbetar med värme eller inflammation finns risk för hyperpigmentering. Har du tidigare haft det, har melasma eller en hudtyp där risken är förhöjd avrekommenderar vi just denna behandling. Konvalescensen efter en laserpeeling är kraftig rodnad och stickningar de första dagarna. Efter några dagar börjar huden klia och fjällningen börjar. Efter ca en vecka är huden återställd med en viss kvarvarande rodnad. Det tar upp till 6 månader innan du ser slutresultatet efter varje behandling.

Vi rekommenderar att du bokar en kostnadsfri konsultation för att ta reda på mer om denna behandling och hur den skulle kunna hjälpa just dig! Behandlingen finns endast på Stockholmskliniken. Varmt välkommen att boka tid!

Ring 08-306650 eller boka online!