Fotona skinresurfacing

Fotona använder både en erbiumlaser och en ND:yag laser vid behandling vilket ger stora behandlingsmöjligheter för allt från lättare peelingar till djupa resurfacing-behandlingar för acneärr och djupa rynkor.

Intresseanmälan

Fotona laserpeeling för rynkor

Fotona Dynamis erbjuder ett flertal behandlingsmöjligheter för dig som vill ha slätare och fastare hud. Vi utför både ytligare peeling av yttersta hudlagret samt kraftigare invasiv laserbehandling med maximal kollagenstimulering. Läs mer om denna här nedan!


Fotona skin resurfacing - aggressiv erbiumlaser

För dig som vill ha en djupare resurfacing-behandling erbjuder vi nu Fotona skinresurfacing. Denna behandling passar dig som vill ha maximal hudföryngring på djupare rynkor och ärr på enbart en - två behandlingar. Den fraktionerade erbiumlasern gör djupa värmekanaler ner i huden som triggar en nybildning av kollagen och celler vilket skapar en slätare och jämnare hudyta. Även hudytan peelas av med hjälp av lasern och skapar en forcerad nybildning av celler på hudytan för en friskare hud. Denna behandling passar dig som har mycket smårynkor i hela ansiktet, djupare rynkor kring mun och ögon eller om du har ärr efter acne. En behandling görs och kan upprepas efter ca 6-12 månader vid behov.

periocular_resurfacing_dr_paciolla

perioral_resurfacing_dr_paciolla

resurfacing_sult_rn


Priser för Fotona skin resurfacing hittar du här!

Fotona finns endast på kliniken i Stockholm och de vanliga peelingarna utförs av hudterapeuter och de djupare peelingarna utförs av hudläkare. Bor du i Göteborg? Maila oss så hjälper vi dig med vilken behandling som passar bäst! info@spektrakliniken.com eller ring 08-306650


Vi finns i centrala Stockholm på Döbelnsgatan 21, vid tunnelbana Rådmansgatan! Välkommen!