Fotona TightSculpting

Skintightening på halsen, magen och gäddhäng - tighta till och strama upp slapp och hängig hud. Vi rekommenderar en grundkur på 4 behandlingar för optimalt resultat - läs mer nedan om detta kan vara en behandling för dig!

Intresseanmälan

Vad är Fotona TightSculpting?

Fotona TightSculpting är en helt icke-invasiv kollagenstimulerande laserbehandling som kombinerar både värme på djupet (PIANO-mode) och en ytlig värmebehandling (smooth-mode) för maximal ökad kollagen och elastinproduktion. I PIANO-mode kan vi även uppnå fettreducering vid behov. Metoden är icke-invasiv, går snabbt och har minimal konvalescens. Behandlingen går att utföra över hela kroppen. För maximal effekt krävs en grundkur på fyra behandlingar med ca 4 veckors mellanrum. De bästa områdena är hals och mage, men även gäddhäng på armar, slappa knän och byst går att behandla. 

Hur fungerar det?

Det första steget (PIANO-mode) är en superlång ND:Yag laserpuls som är unik för just Fotona. Pulsläget är utformat för att ge en jämn uppvärmning av den djupa vävnaden utan att påverka hudytan. Kollagen- och elastinproduktionen ökar dramatiskt i vävnaden och ger en tighteningeffekt.

Det andra steget består av en ytlig uppvärmning i Er: YAG SMOOTH®-läge, idealiskt för skintightening. En kontrollerad uppvärmning av epidermis (ytvävnad) stimulerar kollagen- och elastinproduktionen. Resultat blir en fastare och mindre slapp vävnad!


Hur många behandlingar behövs?

Beroende på utgångsläge och i vilken grundkondition din hud är, så uppnår man en stramare och slätare hud på ett fåtal behandlingar. Antal behandlingar varierar och beror också på när du själv är nöjd, men vi rekommenderar en grundkur på fyra behandlingar till alla.

Resultatet syns successivt och slutresultat ca 6 månader efter sista behandling. Tänk på att skydda det behandlade området med solskyddsfaktor och undvika solexponering för att bibehålla den ökade kollagenproduktionen.


Vi erbjuder behandlingen i Stockholm - ring 08-306650 eller boka tid för en kostnadsfri konsultation för att få mer info! 

Varmt välkommen!