Fraxel Re:store

”Fraxel erbjuder världens säkraste och mest effektiva behandling för en yngre, slätare och fastare hud.” Som enda klinik i Sverige har vi både Fraxel Re:store och Fraxel Re:pair som även kallas ”Dramatic difference”.

Intresseanmälan

Vad är Fraxel Re:store?

Fraxel Re:store är en effektiv glasfiberlaser för acneärr, rynkor, uppstramning, stora porer, melasma och pigmenteringar.

Fraxel Re:store är en fraktionerad glasfiberlaser. Fraktionerade behandlingar innebär att vi endast behandlar en fraktion av huden genom att göra tusentals små kontrollerade skador. Genom att lämna oskadad vävnad mellan laserpunkterna sker en snabb läkning och behandlingen blir också mycket säker. Den effektiva behandlingen verkar på kollagenstimuleringen djupt ner i huden och innebär att vi kan reparera både acneärr och rynkor med metoden. 

Vilka resultat kan jag förvänta mig? 

Vid varje behandling behandlas ca 20-25 % av din hud. Vi rekommenderar en kur på 4 behandlingar för att huden ska få en hundraprocentig behandling och uppnå bästa möjliga resultat. När vi behandlar hela ansiktet oavsett indikation, förbättras den allmänna hudstrukturen och du upplever att din hud blir slätare och jämnare efter behandlingen. Du kan även välja att behandla enbart vissa partier som exempelvis panna och kinder eller enstaka ärr. Behandlingsresultatet är progressivt vilket innebär att resultatet blir bättre och bättre och slutresultatet ses först efter ca sex månader. Vi behandlar även andra delar på kroppen såsom hals, decolletage och handrygg samt ärr och bristningar över hela kroppen.


Konvalescens

Rodnad, svullnad och fjällning i upp till en vecka efter behandlingen. De flesta kan återgå till normala aktiviteter dagen efter behandlingen, trots en viss rodnad.

Vill du veta mer om Fraxel kan du läsa på tillverkarens hemsida (engelska).

 

Fraxel Re:store har vi för tillfället endast i Stockholm. Välkommen att boka tid.