Hudföryngring

På Spektrakliniken har vi lång erfarenhet av att behandla med en rad olika metoder för att hjälpa dig att få en slätare och fastare hud med mer lyster. Har du problem med akne, solskadad hud, ärrbildning, ytliga blodkärl, pigmentförändringar eller rosacea? Då har du kommit helt rätt!

Intresseanmälan

Hudföryngring är samlingsnamnet för en rad olika typer av hudbehandlingar. Metoderna har gemensamt att de syftar till att föryngra din hud, att dra tillbaka tiden, släta ut och jämna till. Oavsett vad du vill åtgärda kan vi hjälpa dig med den allra senaste tekniken i kombination med 20 års erfarenhet av hudföryngrande och kollagenstimulerande behandlingar. Vi erbjuder även quick-fix behandlingar i form av injektionsbehandlingar


Vi jobbar bland annat med olika laserbehandlingar (t.ex. Fraxel Re:store, Fotona XS dynamis, Fraxel Repair), trådlyft med Ultra V-tekniken, ljusbehandlingar (IPL), Dermapen microneedling och kemiska peelingar. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri konsultation under första besöket där vi tittar närmare på vad just du vill åtgärda och informerar om olika behandlingsmetoder och vad som skulle passa dig bäst.


I menyn längst upp på sidan kan du läsa om de olika behandlingarna!


Vi finns i både Stockholm och Göteborg. Välkommen att boka tid!