Erbjudanden och kampanjer

Här nedan kan du läsa om våra aktuella kampanjer under 2022 i både Stockholm och Göteborg.

Spektrakliniken Göteborg

Till alla våra kunder i Göteborg.

Det är med stor sorg vi har tagit det mycket tunga och svåra beslutet om att stänga ner vår verksamhet i Göteborg. Tyvärr var Coronapandemin alldeles för tuff för oss.

Om du har innestående behandlingar hos oss, ber vi dig att boka in dem snarast. För er som har kurer som inte hinns göras klart (tex Hårborttagning) så önskar vi att ni kan tänka er att göra någon annan behandling alternativt göra fler områden. Vi hjälper er gärna med att hitta tider samt alternativa lösningar. Har du möjlighet att slutföra behandlingarna i Stockholm är du naturligtvis varmt välkommen att göra det.

Vi kommer att hålla öppet till 31/12-2022. 


Frax 1550 till 40% rabatt!

Ni har väl inte missat att vi efter sommaren fick en helt ny fraktionerande laser FRAX 1550! Denna behandling är optimal för fina linjer, djupare rynkor, ärr, slapp hud och bristningar, och kan göras vart som helst på kroppen! Den effektiva behandlingen verkar på kollagenstimuleringen djupt ner i huden, och när vi behandlar hela ansiktet oavsett indikation, förbättras den allmänna hudstrukturen och du upplever att din hud blir slätare och jämnare efter behandlingen.

Vi har fått väldigt fin respons på denna behandling och vill därför ge er ett tillfälle att prova på Frax 1550 till ett extra förmånligt pris.

Boka och utför behandlingen under vecka 46 och 47 (14/11- 25/11) så får du 40% på ordinarie pris.

Läs mer om Frax 1550 här

Varmt välkommen!


Nyhet!

Vi är glada att nu kunna erbjuda borttagning av Xantelasma på Spektrakliniken Stockholm!

Vi använder endast laserkirurgi (erbiumlaser) vid denna behandling. Ingreppet sker under lokalbedövning och besöket tar ca 1h.

Xantelasma, xanthelasma palpebrarum, ses som gulaktiga, upphöjda fläckar under huden. Det är en relativt vanlig hudåkomma och kan placera sig på både övre ögonlocken och under ögonen i närheten av ögonvrån.

De gula fläckarna är kolesterolbildningar och är ingenting farligt, men kan vara nog så störande kosmetiskt – ibland även inverkande på synen då fettansamlingarna kan bli väldigt stora och hänga från övre ögonlocken. Beroende på hur omfattande Xantelasma du har, behövs det mellan 1–2 behandlingar. Resultatet vid borttagning av Xantelasma är permanent, såvida du ej lider av något sjukdomstillstånd som är obehandlat.

Behandlingen utförs av Dr Ingabritt Thorneus.