Läppförstoring

Funderar du på att förstora läpparna? På Spektrakliniken arbetar vi med fillers som är specialanpassade för just läppförstoring, Restylane och Juvederm, som består av hyaluronsyra som är ett kroppseget material och som inte är permanent. Ingen av de hyalurongeleer som vi använder kommer från djur, utan framställs genom en avancerad bioteknologisk process.

Intresseanmälan

Hur går en läppförstoring till?

På Spektrakliniken eftersträvar vi naturliga resultat där du som kund kan känna dig ännu vackrare och ännu mer tillfreds med din hud och ditt yttre. En läppförstoring är ett enkelt ingrepp men kräver en erfaren och professionell behandlare för att få ett bra och naturligt resultat. Efter genomgång med läkare eller sjuksköterska där ni går igenom dina önskemål bedövas läpparna innan fillers injiceras med små och tunna nålar, antingen i läppkonturen eller under läppen.

Efter behandlingen kommer läpparna att svullna upp och vara svullna de närmaste 24 timmarna efter behandlingen. Därefter kommer de successivt att svullna av men räkna med en liten svullnad ca en vecka innan du ser det slutgiltiga resultatet efter behandlingen. Resultatet håller i ca 2-4 månader.

Vem kan göra en läppförstoring?

Läppförstoring lämpar sig väl för dig som vill få fylligare läppar, justera ojämnheter eller osymmetriska läppar som ex. en för liten överläpp etc. Du är alltid välkommen på en konsultation om du vill ha en individuell bedömning och rådgivning.


Alla injektionsbehandlingar utförs av legitimerad läkare eller sjuksköterska.


Vi erbjuder allt inom modern medicinsk hudvård och har du frågor eller funderingar tveka inte att kontakta oss.


För bokning kan du ringa eller maila!

Se priser!