Lediga tjänster

Läs nedan för att se om vi har lediga tjänster på någon av våra kliniker just nu!

Intresseanmälan

2021-11-15

Hudterapeut till Göteborg

Spektrakliniken i Göteborg söker en hudterapeut på deltid om 80%. Du kommer att arbeta med avancerad hudvård såsom IPL, microneedling, kroppsbehandlingar, kemiska peelingar etc.

Vem är du? En entusiastisk och engagerad hudterapeut med ett brinnande intresse för hud, skönhet och hälsa. Du är glad, positiv och lösningsorienterad. Du arbetar självständigt utan problem men är samtidigt en naturlig lagspelare. Du är genuin och naturlig i ditt kundbemötande och har känsla för service, ett stort engagemang och hög arbetsmoral. Du är en duktig försäljare och du är inte rädd för att hugga i där det behövs, städning och renlighet är en självklarhet för dig.

Arbetsuppgifterna inkluderar att utföra alla våra behandlingar, konsultationer och införsäljning av våra produkter och behandlingar, hantera sociala medier, sköta om kliniken och se till att den alltid är representativ, samt alla övriga sysslor som kommer med att sköta den dagliga verksamheten.

Om du känner att detta kan vara något för dig, tveka inte att höra av dig med frågor eller en ansökan så tar vi ett personligt möte om det känns rätt!

Varmt välkommen med din ansökan med foto och relevanta meriter till tina@spektrakliniken.com så snart som möjligt, eller allra senast 15 december. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.