Light & Bright

Med vår Light & Bright behandling kombinerar vi Nordlys system med både IPL och Frax 1550. Med denna kombination behandlar vi pigmenteringar, kärl/rodnad samt hudstruktur. Vi kan behandla ansikte, hals och decolltage.
Huden upplevs slätare, jämnare och mer uppstramad.

Intresseanmälan

Hudbehandlingar som utförs med IPL kallas även photo rejuvenation eller skinrejuvenation - hudföryngring. Genom en behandling med IPL kan du göra din hudton jämnare, ta bort rodnad, kärl och pigmentfläckar samt stimulera kollagenbildningen vilket leder till en mjukare, följsammare och friskare hud. Även rosacea avhjälps effektivt med metoden. Photo rejuvenation är ett extremt smidigt behandlingsalternativ och kräver minimal konvalescens.

Frax 1550 är en fraktionerad laser. Fraktionerade behandlingar innebär att vi endast behandlar en fraktion av huden genom att göra tusentals små kontrollerade skador. Genom att lämna oskadad vävnad mellan laserpunkterna sker en snabb läkning och behandlingen blir också mycket säker. Den effektiva behandlingen verkar på kollagenstimuleringen djupt ner i huden och innebär att vi kan reparera både acneärr, stora porer och rynkor med metoden. Frax 1550 är icke-ablativ (jobbar på en våglängd som "hoppar över" det översta hudlagret) och levererar ett stort antal små ljuspunkter per cm2. Dessa ljuspunkter tar sig ner i dermis (det mellersta hudlagret) som är rik på kollagen och elastin. 

Behandlingen görs med fördel i kur om tre gånger, med ca en månad mellan varje besök. Huden kommer se och kännas jämnare, yngre och mer uppstramad.