LipLase

Fotona LipLase passar perfekt till dig som vill ha fylligare och lenare läppar utan injektioner. Läs mer nedan för att ta reda på om detta är en behandling för dig, eller fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Intresseanmälan

Fotona LipLase – naturlig plumpande läppbehandling

Vad är LipLase?

LipLase är en laserbehandling som används för att plumpa läpparna och släta ut rynkor på och kring läpparna genom intensiv kollagenstimulering. Det är en icke-invasiv behandling som utförs med laser på insidan av läpparna, direkt på läpparna och även vid läppkonturen. Inga injektioner eller bedövning behövs, Det är en helt naturlig process som kräver minimal konvalescens, du kan återgå till vanliga aktiviteter direkt efter behandling. LipLase föryngrar, plumpar och jämnar ut läpparna och definierar läppkonturen.  

Hur fungerar LipLase?

Efter 30-årsåldern förlorar vi 1 % av vår kollagenproduktion varje år. För att motverka kollagenförlust använder vi laser och andra kollagenstimulerande tekniker för att stimulera och öka den naturliga kollagenproduktionen. Med LipLase stimulerar vi kollagenprodukterionen både från insidan av läpparna såväl som utifrån och runtom för maximal föryngring och plumpingeffekt.

Hur går en behandling till? 

Behandlingen går snabbt och känns som varma stick på läpparna. Ingen bedövning behövs. Efter behandlingen kan du känna en brännande känsla på läpparna i ca 30 minuter efter behandling. En viss torrhetskänsla kan uppstå i några dagar och efter behandlingen ska du tillföra mycket fukt och inte låta läpparna låt torka.

Hur många behandlingar behövs? 

Som med alla kollagenstimulerande tekniker varierar antalet behandlinger beroende på utgångsläge och när du själv är nöjd. Vi rekommenderar en grundkur på 3-4 behandlingar som utförs med ca 10 dagars mellanrum. Därefter kan behandlingen upprepas vid behovs. Resultat förväntas hålla ca 6-9 månader efter behandling. Vi stimulerar enbart din naturliga kollagenproduktion vilket innebär att dina läppar inte kan bli större än den naturliga plumpingen tillåter med denna metod. Eftersom det enbart är kollagenet som tillför plumpingen är det nödvändigt med touch-up behandlingar då och då för att bibehålla ett långvarigt resultat.

Om du vill ha fylligare, mindre rynkiga läppar utan injektioner är LipLase en perfekt behandling för dig!

LipLase finns för behandling i Stockholm.

Ring oss för mer info eller boka tid direkt för din första behandling. Varmt välkommen!