NBE500 - Uppstramning

Genom en enkel och bekväm behandling kan du strama upp och släta ut linjer och rynkor runt ögon, mun och hals. När vi gör NBE500 arbetar vi alltid i kur för att uppnå resultat.

Intresseanmälan

NBE500 stramar upp och slätar ut huden

NBE 500 är ett exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar normalt som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppen. För att en kräm som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Genom användandet av NBE500 kan de aktiva substanserna nå det undre hudlagret genom att de radiofrekventa vågorna sätter kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Detta kan inte uppnås enbart med krämer utan endast tillsammans med NBE500. Effekterna är mycket fina och ett hållbart resultat uppkommer efter en grundkur.

 

Effektiv och säker metod

Behandling med NBE500 sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är små. Det är dock viktigt att du uppger om du äter mediciner av något slag så att vi kan bedöma om dessa kan påverka behandlingsresultatet.

 

Hur går behandlingen till?

Behandling med NBE500 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser, vilket efter en grundkur om 5 behandlingar gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Behandlingen görs med hjälp av ett munstycke – en applikator.

 

Smärtfri

NBE500 har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat mycket fina resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med patienten och att det inte finns risker för kemiska brännskador, muskulär fasciculation, smärta eller inflammation. Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda och upplevs, utöver dess fina resultat, som energigivande massage.

 

Välkommen att höra av dig till oss för att få mer information eller för att boka in en kostnadsfri konsultation. Vi har endast NBE500 i Göteborg.