Om kliniken

Intresseanmälan

Spektrakliniken är specialiserad på och uteslutande fokuserad på resultatinriktad, avancerad hudvård med laser, IPL, injektionsbehandlingar, trådlyft, microneedling, kemiska peelingar etc, där vi strävar efter att alltid ligga i framkant när det gäller behandlingsmetoder och resultat. Vi har funnits sedan 1999 i Stockholm och sedan 2004 i Göteborg och består av ett team med hudterapeuter och hudläkare med lång erfarenhet av olika hudbehandlingar.


Inför alla våra behandlingar erbjuder vi en kostnadsfri konsultation eftersom vi vet att tydlig information och kunskap är en viktig del i kundens behandlingsplan. Vi eftersträvar att du som kund ska känna en personlig och omhändertagande känsla på våra kliniker och vi arbetar för att alla våra kunder ska bli nöjda med sitt val av klinik och uppnå de resultat som de önskar!

 

Du är alltid varmt välkommen att ringa eller mejla oss för information eller för att boka tid för en kostnadsfri konsultation!

 

 

Bokning & avbokning

Bokning

Bokning av tid sker online eller med våra terapeuter via telefon, mail eller på plats. På de flesta av våra behandlingar erbjuder vi en kostnadsfri konsultation innan behandling där du får svar på alla frågor kring behandlingen och vad du kan förvänta dig.


Avbokning

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan din bokade tid. Det går bra att avboka via den avbokningskod du fått skickad med bokningsbekräftelsen, via telefon, telefonsvarare eller via mail. Vänligen respektera denna mycket generösa avbokningspolicy. Under vissa perioder är tiderna väldigt eftertraktade så ju tidigare du kan avboka desto bättre. För sent avbokad tid eller no show debiteras enligt information i bokningsbekräftelsen.

 

Medarbetare

På Spektrakliniken arbetar hudterapeuter, sjuksköterska och läkare. Hos oss möts du alltid av kunnig personal som gärna svarar på frågor och ger råd, oavsett hur du kontaktar oss. Varmt välkommen!


Vårt team i Stockholm består av:

Hudterapeuter Tanya Kamiyasu, Marica Bergdahl, Alexandra Kjellström

VD Emma Kareld.

Dr Ingabritt Torneus, hudläkare - specialist i dermatologi, som utför trådlyft, Fraxel Re:pair, Fotona Skinresurfacing, och injektionsbehandlingar.

Ssk Marisel Skogsbacke, Certifierad/Leg Sjuksköterska, utför injektionsbehandlingar.