Om kliniken

Intresseanmälan

Spektrakliniken är specialiserad på högteknologisk medicinsk hudvård där vi satsar på att alltid ligga i framkant när det gäller behandlingsmetoder och resultat. Vi har funnits sedan 1999 i Stockholm och sedan 2004 i Göteborg och består av ett team med hudterapeuter med lång erfarenhet av olika hudbehandlingar.


Alla våra behandlingar föregås av en konsultation eftersom vi ser tydlig information och kunskap som en viktig del i kundens behandlingsplan. Vi eftersträvar att du som kund ska känna en personlig och omhändertagande känsla på våra kliniker och vi arbetar för att alla våra kunder ska uppnå de resultat som de önskar!

 

Du är alltid varmt välkommen att ringa eller mejla oss för information eller för att boka tid för en kostnadsfri konsultation!

 

 

Bokning & avbokning

Bokning

Bokning av tid sker online eller med våra terapeuter via telefon, mail eller på plats. På de flesta av våra behandlingar erbjuder vi en kostnadsfri konsultation innan behandling där du får svar på alla frågor kring behandlingen och vad du kan förvänta dig.


Avbokning

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan din bokade tid. Det går bra att avboka via den avbokningskod du fått skickad med bokningsbekräftelsen, via telefon, telefonsvarare eller via mail. Vänligen respektera denna mycket generösa avbokningspolicy. Under vissa perioder är tiderna väldigt eftertraktade så ju tidigare du kan avboka desto bättre. För sent avbokad tid eller no show debiteras enligt information i bokningsbekräftelsen.

 

Medarbetare

På Spektrakliniken arbetar hudterapeuter, sköterskor och läkare. Hos oss möts du alltid av kunnig personal som gärna svarar på frågor och ger råd, oavsett hur du kontaktar oss. Varmt välkommen!


Vårt team i Stockholm och Göteborg består av:

Hudterapeuter Carolina Stenberg,  Tanya Kamiyasu, Tina Hedvard, Sandra Törnqvist och Caroline Krisandersson samt verksamhetsansvarig Emma Kareld.

Leg. sjuksköterska Birgitta Taltavull som utför injektionsbehandlingar.

Dr Ingabritt Torneus, hudläkare - specialist i dermatologi, som utför Ultra V trådlyft, Fraxel Re:pair, Fotona Skinresurfacing, injektionsbehandlingar och laserbehandling av ådernät.