Profhilo

Fuktboosta huden med Profhilo.

Profhilo är en effektiv injektionsbehandling för hudföryngring, där vi genom att injicera hyaluronsyra på fem utvalda punkter i ansiktet eller halsen, ger dig en bättre fasthet och spänst i huden.

Intresseanmälan

Vad är Profhilo?

Profhilo är en injicerbar hudföryngringsbehandling som innehåller en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra på marknaden, speciellt utvecklad för personer som vill ha ökad volym och elasticitet i huden.

I stället för att bara plumpa och fylla rynkor som med vanlig filler, stimulerar den långsamma frisättningen av hyaluronsyra från Profhilo produktionen av kollagen och elastin, vilket i sin tur ger en mer återfuktad hud med slätare och spänstigare hudkvalitet. Resultatet håller i upp till 6 månader.

Hur fungerar Profhilo?

Hyaluronsyra är hydrofil, vilket betyder att det absorberar och håller kvar vatten från kroppen, så Profhilo fungerar som en fuktgivare snarare än ett fyllmedel. Detta gör detta till en fantastisk behandling för dig med trött, glåmig hud som vill få en fastare hud med lyster. Denna effekt sker redan inom 3-5 dagar efter behandlingen.

Under de efterföljande veckorna stimuleras kollagen- och elastinproduktionen, vilket ger en uppstramande effekt på huden. Den maximala effekten av Profhilo ses vanligtvis en - två månader efter den andra behandlingen.

Vilka är fördelarna med Profhilo?

Profhilo förbättrar hudtonen, strukturen, återfuktning och lyster. Det bidrar även till att öka fastheten och elasticiteten och främja friskare och mjukare hud. Profhilo används oftast för ansikte och hals men kan även behandla händer och decolletage.

Vad innebär Profhilo-behandling?

Profhilo görs med fördel i kur om 2 behandlingar med 4 veckors mellanrum. Injektionen sker strax under hudytan och därefter sprider sig den snabbt under huden för att ge maximal återfuktning. Profhilo absorberas inom en 2 cm radie från injektionsstället, så för att behandla ansiktet behövs totalt 10 injektionspunkter.

Efter en kur på två gånger kan du förvänta dig en återfuktad hud med klarare lyster. Fina linjer minskar och huden blir mer spänstig och mjuk. Behandlingen kan upprepas vid behov efter ca 6 månader för att bibehålla resultatet.

Risker och konvalescens?

Liksom för alla inektionsbehandlingar finns det risk för blåmärken eller svullnad på injektionsställena. Detta är dock snabbt övergående och du kan i princip återgå till normala "lätta" dagliga aktiviteter omedelbart. Vi rekommenderar att du undviker kraftig träning, bastu och ångbad under de första dagarna. Du bör också undvika intensiv exponering för sol eller UV-ljus de första dagarna efter behandlingen. Använd alltid UV-skydd när du vistas ute efter estetiska behandlingar.


Profhilo utförs inte på gravida och ammande, men är du fullt frisk för övrigt finns inga restriktioner.

Behandlingen utförs av sjuksköterska eller läkare. Boka tid för konsultation eller behandling här! Kurpriset för 2 behandlingar är 7000 kr.

Varmt välkommen!