Rynkor

Har du rynkor och linjer som du vill bli av med? Då har du kommit helt rätt. Spektrakliniken erbjuder behandlingar av rynkor, både fina linjer och djupare veck i ansiktet. Vi hjälper dig att strama upp huden, ge ett slätare och yngre utseende och en friskare hud.

Intresseanmälan

Vi använder oss av flera olika metoder för att föryngra huden. Laserbehandling med Fraxel Re:store är en fraktionerad laser och den bästa laserbehandling som finns på marknaden för att förbättra din hud! Den effektiva behandlingen verkar på kollagenstimuleringen djupt ner i huden genom att tusentals laserstrålar gör mikroskopiska behandlingspunkter. Här kan du läsa mer om Fraxel Re:store.


Fraxel Re:pair är en ännu aggressivare laser, en koldioxidlaser som stramar upp huden då den även vaporiserar huden i laserpunkterna och därmed minskar rynkor, acneärr, stramar upp huden runt ögonen och slätar ut tunn och slapp hud. Läs mer om Fraxel Re:pair. Även Fotona skin resurfacing är en aggressiv laserpeeling men med erbium istället för koldioxid. Även här får du en slätare och yngre hud.


Har du fina linjer och rynkor runt känsliga områden som till exempel ögon och mun kan vi använda Dermapen som är en avancerad teknik som använder sig av flera tunna nålar för att vertikalt penetrera huden genom ett vibrerande nålhuvud för att stimulera den naturliga kollagenproduktionen. Metoden kan liknas vid fraktionerad laser, t.ex. Fraxel, dock har den ingen värmeutveckling vilket ger mindre inflammation. Läs mer här om Dermapen.


Har du djupare rynkor eller vill ta bort mimikrynkor så rekommenderar vi injektionsbehandling. I kombination med en hudförbättrande behandling så blir resultatet oftast slående med en fastare, slätare och yngre hud!


Vi finns i både Stockholm och Göteborg och vi erbjuder alltid våra kunder en kostnadsfri konsultation där vi går igenom vilken metod som passar dig bäst. Välkommen att boka tid!