Solskador

Har du problem med pigmenteringar, kärl, rodnad och solskadad hud? Då kan vi på Spektrakliniken hjälpa dig. Solskadad hud kan vara både ett fysiskt och ett estetiskt problem, speciellt om man har det i ansiktet. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa huden att läka på rätt sätt.

Intresseanmälan


Hur behandlar vi solskador mest effektivt?

Vi använder oss av en metod som kallas IPL (intense pulse light) som är en effektiv och relativt enkel behandling för att snabbt stimulera kollagenet och få en jämnare och slätare hudton. Genom en behandling med IPL – Photo rejuvenation kan du göra din hudton jämnare, ta bort rodnad, kärl och pigmentfläckar från huden samt stimulera kollagenbildningen vilket leder till en mjukare, följsammare och friskare hud. Läs  mer om IPL här.


Solskador kan även åtgärdas med olika laserbehandlingar så som Fraxel Re:store och Fraxel Re:pair. Läs gärna mer om respektive behandlingsform genom att klicka på länkarna.


Vi finns i både Stockholm och Göteborg och erbjuder alltid en kostnadsfri konsultation vid första besöket. Välkommen att boka tid!