VelaShape II/Velashape III

Vi erbjuder VelaShape III i Stockholm - ny uppdaterad version av den så framgångsrika VelaShape II! VelaShape är en effektiv behandling för att angripa celluliter, fettdepåer och slapp vävnad. Efter 3-6 behandlingar uppnås resultat som inte kan jämföras med andra icke-kirurgiska system. Läs mer här nedan:

Intresseanmälan

FDA-godkänd metod som snabbt ökar blodcirkulationen på utvalda områden och ger dig förutsättningar för att bli av med envisa celluliter!


Vad kan jag behandla?

VelaShape är FDA-godkänd (motsvarande amerikanska socialstyrelsen) för behandling av celluliter och fettreducering på lår och mage. Vi behandlar lokala fettdepåer på mage samt celluliter på lår och rumpa. Om du har envisa celluliter som biter sig kvar trots träning och bra kost är VelaShape en utmärkt behandling för att kicka igång cirkulation och dränage på området. Vi erbjuder även VelaShape före och efter fettsugning för att förbättra och jämna till resultatet efter denna.

Ett område i taget

Vi behandlar rumpan, baksida- och framsida lår, insida lår, mage. Vi behandlar ett område i taget, dvs det är inte möjligt att behandla fram- och baksida samtidigt, utan du måste välja var du vill fokusera. Vår rekommendation är att fokusera på ett område i taget.

Hur fungerar VelaShape?

VelaShape använder sig av 4 energier i symbios för att uppnå resultat.

  • Den optiska (infrarött ljus 700-2000nm) energin är mycket viktig då den fungerar som en vägvisare för den Bi-Polariska Radiofrekvensen och gör den selektiv. Utan optisk energi så värmer Bi-Polarisk Radiofrekvens upp annan vävnad i onödan och effekten uteblir.
  • Bi-Polarisk Radiofrekvens når djupt ner i vävnaden (ca 2cm) och har vägletts av den optiska energin. Nu värms fettvävnaden upp och metabolismen ökar dramatiskt. Fettcellerna dräneras och reduceras i storlek.
  • Vakuumsuget drar upp vävnaden in i munstycket och frigör sammanpressade blodkärl som aktiveras omedelbart. Blodcirkulationen och lymfcirkulationen aktiveras och forslar bort slaggämnen som dräneras från fettcellerna.
  • De mekaniska massagerullarna ger en djup bindvävsmassage som luckrar upp sammanpressade fettdepåer och hjälper till att forsla bort slaggämnen och vätska.

 

Hur många behandlingar måste jag göra?

Med VelaShape III görs en grundkur på 3-5 behandlingar. Resultatet är dock individuellt och beror framförallt på utgångsläget, dvs hur mycket celluliter och sammanpressade fettdepåer som ska åtgärdas etc. Alla svarar olika på behandlingen och det bästa är att boka en kostnadsfri konsultation för att du ska få mer konkret information om just dina förutsättningar. Efter några behandlingar upplever de flesta en slätare hudyta med mindre gropar och fastare hud. Som med alla behandlingar behöver resultatet underhållas regelbundet - vi rekommenderar minst 2 behandlngar per år för att bibehålla cirkulation och stuns på det behandlade området.

 

Hur börjar jag?

Vi rekommenderar att du kommer på en kostnadsfri konsultation först för att du ska få all info kring behandlingen, där vi även kan gå igenom vad och vilka områden som du eventuellt vill behandla och där du kan få ett exakt kostnadsförslag av oss. Vill du sen börja behandla dig rekommenderar vi att först boka en provbehandling till reducerat pris för att själv känna på och se om detta kan vara en behandling för just dig. Upplever du positiv respons efter första behandlingen rekommenderar vi att investera i en grundkur.


På tillverkarens hemsida kan du läsa mer om Velashape (engelska).

 

VelaShape erbjuder vi i både Stockholm och Göteborg. I Göteborg erbjuder vi även LPG – Endermologie för kroppsskulptering och cellulitreducering. 


Välkommen att kontakta oss för tidsbokning och en kostnadsfri konsultation!