VelaShape II/Velashape III

Vi erbjuder VelaShape III i Stockholm - ny uppdaterad version av den så framgångsrika VelaShape II - som vi istället erbjuder i Göteborg! VelaShape är en effektiv behandling för att angripa celluliter, fettdepåer och slapp vävnad. Efter 1-6 behandlingar 1ggr/veckan uppnås resultat som inte kan jämföras med andra icke-kirurgiska system. Läs mer här nedan:

Intresseanmälan

FDA-godkänd metod som ger dig cellulitfria lår på bara några få behandlingar!


Vad kan jag behandla?

VelaShape är FDA-godkänd för behandling av celluliter och fettreducering på lår och mage. Vi kan behandla lokala fettdepåer på mage, kärlekshandtag, ridbyxlår, insida lår, rumpa, armar, ben och haka. Om du trots bra träning och bra kost inte kan få bort vissa fettdepåer eller celluliter är VelaShape en utmärkt behandling. Vi erbjuder även VelaShape före och efter en fettsugning för att förbättra och jämna till resultatet efter denna.


Hur fungerar VelaShape?

VelaShape använder sig av 4 energier i symbios för att uppnå dessa snabba fina resultat.

 

Den optiska (infrarött ljus 700-2000nm) energin är mycket viktig då den fungerar som en vägvisare för den Bi-Polariska Radiofrekvensen och gör den selektiv. Utan optisk energi så värmer Bi-Polarisk Radiofrekvens upp annan vävnad i onödan och effekten uteblir.

 

Bi-Polarisk Radiofrekvens når djupt ner i vävnaden (ca 2cm) och har vägletts av den optiska energin. Nu värms fettvävnaden upp och metabolismen ökar dramatiskt. Fettcellerna dräneras och reduceras i storlek.

 

Vakuumsuget drar upp vävnaden in i munstycket och frigör sammanpressade blodkärl som aktiveras omedelbart. Blodcirkulationen och lymfcirkulationen aktiveras och forslar bort slaggämnen som dräneras från fettcellerna.

 

De mekaniska massagerullarna ger en djup bindvävsmassage som luckrar upp sammanpressade fettdepåer och hjälper till att forsla bort slaggämnen och vätska.

 

Hur många behandlingar måste jag göra?

Beroende på om det är VelaShape II eller VelaShape III görs en grundkur på 1-6 behandlingar. Resultatet är individuellt och beror bland annat på utgångsläget, dvs hur mycket fettvävnad du vill åtgärda, hur mycket celluliter och sammanpressade fettdepåer som ska åtgärdas etc. För att bibehålla och förbättra resultatet av behandlingen bör minst 2 behandlingar göras per år efter grundkuren.

 

Hur börjar jag?

Vi rekommenderar att du kommer på en kostnadsfri konsultation först för att du ska få all info kring behandlingen, där vi även kan gå igenom vad och vilka områden som du eventuellt vill behandla och där du kan få ett exakt kostnadsförslag av oss. Vill du sen börja behandla dig så bokar vi upp dina behandlingar, du ska göra en behandling i veckan under grundkuren.


På tillverkarens hemsida kan du läsa mer om Velashape (engelska).

 

VelaShape erbjuder vi i både Stockholm och Göteborg. I Göteborg erbjuder vi  även LPG – Endermologie för kroppsskulptering och cellulitreducering. 


Välkommen att kontakta oss för tidsbokning och en kostnadsfri konsultation!